Areti
VIP μέλος
Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας
ΥΛΙΚΑ :
* 225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1 κ.γλ. μπεϊκιν πάουντερ
* 1 πρέζα αλάτι
* 150 γρ. μαργαρίνη
* 100 γρ. ζάχαρη
* 50 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη ή νιφάδες
* 1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπώ στο μίξερ την μαργαρίνη, την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα. Ρίχνω το αυγό και όταν ομογενοποιηθεί , ρίχνω το αλεύρι που έχω ανακατέψει με το μπεϊκιν, το αλάτι και τα κομμάτια σοκολάτας.
Βάζω το μείγμα σε ένα πιάτο, το σκέπαζω με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο να ξεκουραστεί γύρω στην 1 ώρα.
Το ζυμώνω ξανά "ελαφρώς" εάν έχει "σπάσει". Το κάνω ρολό και το κόβω στον ένα πόντο.
Βάζω τα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν λίγο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 -170 βαθμούς για 30' περίπου.
Για να διατηρηθούν πολλές μέρες μπορούμε να τα βάλουμε σε μεταλικό κουτί που έχουμε βάλει λαδόκολλα
ΥΛΙΚΑ :
* 225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1 κ.γλ. μπεϊκιν πάουντερ
* 1 πρέζα αλάτι
* 150 γρ. μαργαρίνη
* 100 γρ. ζάχαρη
* 50 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη ή νιφάδες
* 1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπώ στο μίξερ την μαργαρίνη, την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα. Ρίχνω το αυγό και όταν ομογενοποιηθεί , ρίχνω το αλεύρι που έχω ανακατέψει με το μπεϊκιν, το αλάτι και τα κομμάτια σοκολάτας.
Βάζω το μείγμα σε ένα πιάτο, το σκέπαζω με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο να ξεκουραστεί γύρω στην 1 ώρα.
Το ζυμώνω ξανά "ελαφρώς" εάν έχει "σπάσει". Το κάνω ρολό και το κόβω στον ένα πόντο.
Βάζω τα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν λίγο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 -170 βαθμούς για 30' περίπου.
Για να διατηρηθούν πολλές μέρες μπορούμε να τα βάλουμε σε μεταλικό κουτί που έχουμε βάλει λαδόκολλα