Areti
VIP μέλος
Συστατικά
- 200 gr αλεύρι
- 2 κουταλάκια μπέικιν
- 40 gr κορν φλάουρ
- 100 gr ζάχαρη
- 150 gr μαργαρίνη
- λίγο αλάτι
- 2 αυγά
- 2 βανίλιες
- λιγο γάλα
- ?Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες. ?Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά. ?Κάνουμε τη ζύμη μπάλες και κάνουμε τρύπα στο κέντρο. ?Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- ?Ψήνουμε στους 180 για 20 περιπου λεπτα! (δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)
- Για να καραμελώσουμε καρύδια τα βρέχουμε ελαφρά και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική (1 φλιτζάνι ζάχαρη για 2 φλιτζάνια καρύδια). Ψήνουμε στους 200 C, περίπου 15 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Τ' αφήνουμε να κρυώσουν.
- Όταν κρυώσουν τα μπισκότα βάζουμε στο κέντρο τα καραμελώμενα καρυδιά.