Υλικά (για 4 άτομα):
1kg παστός μπακαλιάρος σε κομμάτια ξαρμυρισμένος
2 πράσα σε χοντρές φέτες κομμένες διαγώνια
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1κ.τ.σ. ντοματοπελτέ αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τον μπακαλιάρο και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα σκεπάζοντας την πρώτη μισή
ώρα με αλουμινόχαρτο.
1kg παστός μπακαλιάρος σε κομμάτια ξαρμυρισμένος
2 πράσα σε χοντρές φέτες κομμένες διαγώνια
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1κ.τ.σ. ντοματοπελτέ αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τον μπακαλιάρο και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα σκεπάζοντας την πρώτη μισή
ώρα με αλουμινόχαρτο.