Areti
VIP μέλος
Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (ελιά, σπάλα)
2 κρεμμύδια μεγάλα χονδροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ζάρια
500 ml μπύρα
2 κ.ς μουστάρδα
160 γρ τυρί regato σε κύβους
120 ml ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι από τον μύλο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια ( σαν τας κεμπάπ).
Το βάζουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο,
το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε με καπάκι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου ανακατεύοντας περιστασιακά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σιγοβράζει στα υγρά του. (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό)
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μπύρα και συνεχίζουμε το χαμηλό βράσιμο για 20 ακόμα λεπτά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Βράζουμε για 10-15 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε σε πιάτα ρίχνοντας από πάνω το regato σε κύβους.
2 κρεμμύδια μεγάλα χονδροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ζάρια
500 ml μπύρα
2 κ.ς μουστάρδα
160 γρ τυρί regato σε κύβους
120 ml ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι από τον μύλο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια ( σαν τας κεμπάπ).
Το βάζουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο,
το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε με καπάκι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου ανακατεύοντας περιστασιακά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σιγοβράζει στα υγρά του. (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό)
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μπύρα και συνεχίζουμε το χαμηλό βράσιμο για 20 ακόμα λεπτά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Βράζουμε για 10-15 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε σε πιάτα ρίχνοντας από πάνω το regato σε κύβους.