Υλικά (για 6 άτο?α)
6 ?έτρια ?ανιτάρια πόρτο ?πέλο
3 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
4 φρέσκα κρε??υδάκια
3 κ.τ.σ. κεφαλοτύρι τρι??ένο
3 κ.τ.σ. γραβιέρα τρι??ένη
2 φλιτζ. ψίχα ψω?ιού
3 κ.τ.σ. ?αϊντανό
πιπέρι
Ετοι?ασία
1. Πλένετε τα ?ανιτάρια γρήγορα κάτω από τρεχού?ενο κρύο νερό, κόβετε τα ποδαράκια τους και τα ακου?πάτε ανάποδα σε ένα πυρέξ, το οποίο έχετε περάσει ?ε ελαιόλαδο.
2. Σε ένα ?ικρό τηγάνι ρίχνετε ?ία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ποδαράκια από τα ?ανιτάρια ψιλοκο??ένα ?αζί ?ε το σκόρδο και τα φρέσκα κρε??υδάκια για 2-3 λεπτά. Μοιράζετε το ?είγ?α στα ?ανιτάρια.
3. Σε ένα ?πολ ανα?ειγνύετε τα τυριά ?αζί ?ε την ψίχα του ψω?ιού, το ?αϊντανό και το πιπέρι.
4. Γε?ίζετε τα ?ανιτάρια ?ε το ?είγ?α των τυριών και ψήνετε στους 180 βαθ?ούς για 20-25 ?έχρι να ροδίσουν.