Ροή

Λευκο Σοκολατακι με Τζιντζερ

Nana

Member
Joined
4 July 2010
Μηνύματα
166
Βαθμολογία
0
Points
16
Location
Germany
Λευκο Σοκολατακι με Τζιντζερ


ΥΛΙΚΑ:

70 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
100 γρ. ζάχαρη άχνη
400 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη
½ κουτ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (αφροδισιακό)


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ::

150 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. άχνη ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και φτιάχνουμε την αμυγδαλόπαστα (μάρζιπαν). Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και πλάθουμε μπαλάκια (αν η ζύμη κολλάει στα χέρια μας χρησιμοποιούμε λίγη άχνη), τα οποία ρολλάρουμε μέσα στη λιωμμένη κουβερτούρα και μετά στη ζάχαρη άχνη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η θερμοκρασία της πέσει.


Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Βάρος: 700 γρ.
 
Top Bottom