Λευκο Σοκολατακι με Τζιντζερ
ΥΛΙΚΑ:
70 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
100 γρ. ζάχαρη άχνη
400 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη
½ κουτ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (αφροδισιακό)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ::
150 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και φτιάχνουμε την αμυγδαλόπαστα (μάρζιπαν). Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και πλάθουμε μπαλάκια (αν η ζύμη κολλάει στα χέρια μας χρησιμοποιούμε λίγη άχνη), τα οποία ρολλάρουμε μέσα στη λιωμμένη κουβερτούρα και μετά στη ζάχαρη άχνη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η θερμοκρασία της πέσει.
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Βάρος: 700 γρ.