Ποτέ πριν οι βιταμίνες δεν είχαν τόσο ευχάριστη και γλυκιά γεύση...
Υλικά (για 4 άτομα)
20γρ βούτυρο Becel
2 κ.σ σιρόπι σφένδαμου
4 μπανάνες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
3 αχλάδια χωρίς φλούδα και κουκούτσια, και κομμένα στα τέσσερα
Για τη σως από φρούτα του πάθους:
4 μεγάλα φρούτα του πάθους
2 κ.σ φυσική, καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε το βούτυρο και το σιρόπι σφένδαμου, σε χαμηλή φωτιά.
2. Κόβουμε 4 τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλας (30Χ30), μοιράζουμε στο καθένα τις μπανάνες και τα αχλάδια και βάζουμε πάνω από το καθένα, μία κουταλιά από το μείγμα που έχουμε λιώσει..
3. Σηκώνουμε τις άκρες από τις λαδόκολλες και σχηματίζουμε δεματάκια.
4. Ψήνουμε τα δεματάκια σε ένα ταψί για 10 λεπτά περίπου.
5. Εντωμεταξύ έχετε ετοιμάσει τη σως από φρούτα του πάθους, πολτοποιείτε τα φρούτα και τα αναμιγνύετε με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί.
6. Βγάζετε τα φρούτα από τα δεματάκια, και τα σερβίρετε με τη σως (και παγωτό, αν θέλετε).