Υλικά
Για τις κροκέτες
1 φλιτζάνι αρακά
2 αυγά
3 τριμμένες πατάτες
1 τριμμένο καρότο
3 τριμμένα κολοκυθάκια
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά μουστάρδα
Για το τηγάνισμα
2 αυγά
Τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για τις κροκέτες
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πατάτες, τον αρακά, το καρότο, τα κολοκυθάκια, την μουστάρδα και ανακατεύουμε. Μόλις μαλακώσουν τα αφήνουμε σε ένα μπολ να κρυώσουν.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μπολ και ζυμώνουμε τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι. μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο. Πλάθουμε σε κροκέτες και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Για το τηγάνι
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις κροκέτες αφού πρώτα τις έχουμε περάσει από 2 χτυπημένα αυγά και έπειτα από τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε από 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Μέτα τις στραγγίζουμε και απολαμβάνουμε.