Συστατικά:
.4 φλιτζάνια γάλα
.1 φλιτζάνι ζάχαρη
.10 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουερ
.2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
.6 κρόκοι αυγών
.4 βανίλιες
Εκτέλεση:
-Βάζετε τα δύο φλιτζάνια γάλα να κάψει
-Σε ένα μπολ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά το κορν φλάουερ
-Χτυπάτε καλά τους κρόκους με τη. ζάχαρη και τη βανίλια
-Προσθετετε λίγο λίγο το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς
-Χαμηλώνετε τη φωτιά
-Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι γίνει λεία
-Αποσύρετε από τη φωτιά
-Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει
.4 φλιτζάνια γάλα
.1 φλιτζάνι ζάχαρη
.10 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουερ
.2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
.6 κρόκοι αυγών
.4 βανίλιες
Εκτέλεση:
-Βάζετε τα δύο φλιτζάνια γάλα να κάψει
-Σε ένα μπολ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά το κορν φλάουερ
-Χτυπάτε καλά τους κρόκους με τη. ζάχαρη και τη βανίλια
-Προσθετετε λίγο λίγο το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς
-Χαμηλώνετε τη φωτιά
-Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι γίνει λεία
-Αποσύρετε από τη φωτιά
-Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει