Υλικά
-1 κουνέλι
-1 κιλό κρεμμύδια
-5 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
-1 ποτήρι κόκκινο κρασί
-1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 ξυλάκι κανέλα
-2 δαφνόφυλλα
-αλάτι
-πιπέρι
-κύμινο
Προετοιμασία
Κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι και τσιγαρίζουμε καλά.Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με το σκόρδο και τσιγαρίζουμε πάλι. Σβήνουμε με το κρασί,σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα,τα δαφνόφυλλα,την κανέλα,το αλάτι ,το πιπέρι και το κύμινο και 1/2 ποτήρι ζεστό νερό, εαν χρειαστει, και το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί.
-1 κουνέλι
-1 κιλό κρεμμύδια
-5 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
-1 ποτήρι κόκκινο κρασί
-1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 ξυλάκι κανέλα
-2 δαφνόφυλλα
-αλάτι
-πιπέρι
-κύμινο
Προετοιμασία
Κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι και τσιγαρίζουμε καλά.Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με το σκόρδο και τσιγαρίζουμε πάλι. Σβήνουμε με το κρασί,σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα,τα δαφνόφυλλα,την κανέλα,το αλάτι ,το πιπέρι και το κύμινο και 1/2 ποτήρι ζεστό νερό, εαν χρειαστει, και το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί.