Υλικά
1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
1 Ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
1 Κουταλάκι σόδα
1 Κιλό αλεύρι
1 Ποτήρι νερού λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη το λάδι μας, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το πορτοκάλι και αρχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ.
Προσθέτουμε και το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει μαλακή.
Τέλος αφού ετοιμαστεί η ζύμη σχεδιάζουμε τα κουλουράκια μας με το χέρι ή αν έχουμε τα ειδικά σύνεργα ζαχαροπλαστικής για έτοιμα σχέδια.
Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.