ΥΛΙΚΑ
1 ½ φλιτζ. τσαγιού Αραβοσιτέλαιο
1φλιτζ. τσαγιού Κρασί κόκκινο γλυκό ή ημίγλυκο
1 φλιτζ. τσαγιού Ζάχαρη
7 κουτ. σούπας Κονιάκ
2 Βανίλιες
1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
5 ½ φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι μαλακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το κρασί, το κονιάκ, τη βανίλια και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 περίπου λεπτά.
1 ½ φλιτζ. τσαγιού Αραβοσιτέλαιο
1φλιτζ. τσαγιού Κρασί κόκκινο γλυκό ή ημίγλυκο
1 φλιτζ. τσαγιού Ζάχαρη
7 κουτ. σούπας Κονιάκ
2 Βανίλιες
1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
5 ½ φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι μαλακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το κρασί, το κονιάκ, τη βανίλια και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 περίπου λεπτά.