Υλικά
200γρ λαδι (οτι εχουμε, ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο) (ή 1ποτηρακι)
200γρ χυμο πορτοκαλι (για έξτρα γευση βαζω και το ξυσμα) (ή 1ποτηρακι)
150γρ ζαχαρη (ή μισο ποτηρακι)
1κουταλακι κανελλα αν θελουμε
1 πακέτο αλευρι για ολες τις χρήσεις οσο παρει
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγα σιγα και ζυμώνουμε.
Κάνουμε μια ζύμη μαλακή, χωρίς να κολλάει, κάνουμε ότι σχήμα θέλουμε, κόβουμε με κουπ πατ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μεχρι να ροδίσουν.