Areti
VIP μέλος

Υλικα
1κ.κίτρινη κολοκύθα (καθαρισμένη)
2 1/2φλ.αλεύρι
1φλ.ζάχαρη
κανέλλα
σουσάμι
λάδι
Εκτελεση
Βράζω την κολοκύθα και την κάνω πολτό.Προσθέτω το αλεύρι και την ζάχαρη και ανακατεύω καλά.
Λαδώνω ένα ταψί 30εκ. και το πασπαλίζω με κανέλλα και σουσάμι.
Ρίχνω το μίγμα της κολοκύθας και πασπαλίζω και από πάνω κανέλλα και σουσάμι.
Ρίχνω λίγες σταγόνες λάδι και ψήνω στους 180β. για 1 ώρα.
Αφήνω να κρυώσει και κόβω σε κομμάτια.
Μοιάζει με την γνωστή καρπουζόπιτα, αλλά έχει πιο έντονη γεύση!