Ροή

Κολοκυθοανθοι γεμιστοι τηγανιτοι

gavraki

Active member
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
2,820
Βαθμολογία
0
Points
36
Location
Rhodos
DSC06549.JPG



Υλικά
15 ανθούς από κολοκυθάκια
100 γρ. κεφαλογραβιέρα πικάντικη
100 γρ. τυρί φέτα
1 κουταλιά της σούπας πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας μαιντανό
Μισό κουτάκι μπύρα
100 - 150 γρ. αλεύρι
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Ενώνουμε τα τυριά, την πιπεριά, το μαιντανό και με αυτό το μείγμα γεμίζουμε προσεκτικά τους κολοκυθοανθούς, χωρίς να τους σκίσουμε. Στρίβουμε με το χέρι μας τις κορυφές τους για να μην ανοίξουν, τους βουτάμε στο χυλό που έχουμε φτιάξει, χτυπώντας τη μπύρα με το αλεύρι και λίγο αλάτι, και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι αλλά όχι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
 
Top Bottom