υλικά
? 1 κιλό τρυφερά κολοκυθάκια
? 150 γρ. ελαιόλαδο
? 300 γρ. τυρί φέτα
? 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένοα
? αλάτι, πιπέρι
διαδικασία:
βράζουμε τα κολοκυθάκια τόσο ώστε να κρατάνε λίγο (10 λεπτά περίπου). τα στραγγίζουμε καλά. σε απλωτή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια ολόκληρα. ανακατεύουμε, ρίχνουμε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Oταν πάρουν ωραίο χρώμα, ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια. ανακατεύουμε, σβήνουμε το μάτι και σκεπάζουμε για 3 - 4 λεπτά. σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
? 1 κιλό τρυφερά κολοκυθάκια
? 150 γρ. ελαιόλαδο
? 300 γρ. τυρί φέτα
? 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένοα
? αλάτι, πιπέρι
διαδικασία:
βράζουμε τα κολοκυθάκια τόσο ώστε να κρατάνε λίγο (10 λεπτά περίπου). τα στραγγίζουμε καλά. σε απλωτή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια ολόκληρα. ανακατεύουμε, ρίχνουμε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Oταν πάρουν ωραίο χρώμα, ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια. ανακατεύουμε, σβήνουμε το μάτι και σκεπάζουμε για 3 - 4 λεπτά. σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.