Ροή

Κεικ Μηλο με κανελα και Γιαουρτι

gavraki

Active member
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
2,820
Βαθμολογία
0
Points
36
Location
Rhodos
ΥΛΙΚΑ

250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
5 αβγά
750 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. αμύγδαλα τριμμένα και καβουρδισμένα
200 γρ. μήλο τριμμένο
200 γρ. γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°.


Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα.
Προσθέτουμε το μήλο και το γιαούρτι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και στο τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ και ψήνουμε για 60-70'.
 
Top Bottom