ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
5 αβγά
750 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. αμύγδαλα τριμμένα και καβουρδισμένα
200 γρ. μήλο τριμμένο
200 γρ. γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°.
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα.
Προσθέτουμε το μήλο και το γιαούρτι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και στο τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ και ψήνουμε για 60-70'.
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
5 αβγά
750 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. αμύγδαλα τριμμένα και καβουρδισμένα
200 γρ. μήλο τριμμένο
200 γρ. γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°.
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα.
Προσθέτουμε το μήλο και το γιαούρτι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και στο τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ και ψήνουμε για 60-70'.