Υλικά
* 1 1/2 κιλό κατσικάκι
* 4 αγκινάρες
* 3 πατάτες
* 1/2 ματσάκι μάραθο
* 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
* 1 κουταλιά σούπας πελτέ ή τρεις ντομάτες
* Αλάτι
* Πιπέρι
* Λάδι
* Λίγο σκόρδο
Ετοιμασία
1. Πλένουμε το κατσικάκι, καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στη μέση. Κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλες μπουκιές.
2. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ταψί περιχύνουμε με λιωμένο σε λίγο νερό τον πελτέ, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για 1 και1/2 ώρα περίπου.
Παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Μάνης