Υλικά
* 500 γρ. τυρί ένταμ
* 1 αυγό
* 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
* 1 φλιτζανάκι αλεύρι
* Λίγο μοσχοκάρυδο
* Λάδι για το τηγάνισμα
* Αλάτι
* Πιπέρι
Ετοιμασία
1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά.
3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
* 500 γρ. τυρί ένταμ
* 1 αυγό
* 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
* 1 φλιτζανάκι αλεύρι
* Λίγο μοσχοκάρυδο
* Λάδι για το τηγάνισμα
* Αλάτι
* Πιπέρι
Ετοιμασία
1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά.
3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.