Υλικά
8 μήλα Granny Smith
400 γρ. καστανή ζάχαρη
2/3 κούπας σκούρο σιρόπι καλαμποκιού
? κούπας νερό
2 κουταλιές σούπας ουίσκι bourbon
8 ξυλάκια (sticks)
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα ξυλάκια μέχρι τα ? του ύψους των μήλων.
Αναμείξτε την καστανή ζάχαρη με το σιρόπι καλαμποκιού και το νερό και βράστε τα σε κατσαρόλα στους 150-200 βαθμούς για λίγη ώρα και μετά προσθέστε το ουίσκι bourbon. Βάλτε τα μήλα μέσα στην κατσαρόλα μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα από την καραμέλα και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε πιάτο με αλουμινόχαρτο μέχρι η καραμέλα να στερεοποιηθεί.
8 μήλα Granny Smith
400 γρ. καστανή ζάχαρη
2/3 κούπας σκούρο σιρόπι καλαμποκιού
? κούπας νερό
2 κουταλιές σούπας ουίσκι bourbon
8 ξυλάκια (sticks)
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα ξυλάκια μέχρι τα ? του ύψους των μήλων.
Αναμείξτε την καστανή ζάχαρη με το σιρόπι καλαμποκιού και το νερό και βράστε τα σε κατσαρόλα στους 150-200 βαθμούς για λίγη ώρα και μετά προσθέστε το ουίσκι bourbon. Βάλτε τα μήλα μέσα στην κατσαρόλα μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα από την καραμέλα και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε πιάτο με αλουμινόχαρτο μέχρι η καραμέλα να στερεοποιηθεί.