Areti
VIP μέλος
ΥΛΙΚΑ
(ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 900ΓΡ)
160ΓΡ.ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΛΕΥΚΑ
300ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
3 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΓΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΛΕΥΚΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΟΛΟΚΛΗΡΑ 'Η ΦΙΛΕ,
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ 'Η ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΤΑ 160ΓΡ.ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΑΣΠΡΑΔΙ.
ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ΥΓΡΗ ΜΑΖΑ,ΣΑΝ ΠΑΣΤΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΦΤΕΡΟ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΡΝΕ ΜΕ ΙΣΙΟ ΣΤΟΜΙΟ(ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ)
ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 6-8 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ Η ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΘΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ,'Η ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ,ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ.
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΨΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΙ.