Υλικά
2 πακέτα σφολιατίνια
ζάχαρη άχνη
Κρέμα
1 ζαχαρούχο γάλα
2 κρέμες στιγμής Γιώτης
νερό (2 φορές το κουτί του ζαχαρούχου)
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά για την κρέμα, μέχρι να έχετε ένα πηχτό μείγμα.
2. Στρώνετε τα σφολιατίνια σε ένα ταψί ώστε να καλύψουν όλο τον πάτο του.
3. Απλώνετε από πάνω τη μισή κρέμα, βάζετε άλλη μια στρώση από σφολιατίνια και καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα. Τρίβετε λίγα σφολιατίνια στην επιφάνεια και αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη.
4. Βάζετε το μιλφέιγ στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά η κρέμα και σερβίρετε.