ΥΛΙΚΑ
250γρ κουβερτούρα
100γρ κουβερτούρα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ πορτοκάλι
1 βανιλέτα (φακελάκι ζάχαρης με άρωμα βανίλιας)
3 κουταλιές βούτυρο
1φλτζ γάλα
2 πορτοκάλια (χυμό και ξύσμα)
2 κουταλιές άχνη
500γρ κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το γάλα και πριν βράσει το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το λικέρ και τις κουβερτούρες κομμένες σε κομμάτια.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουνε.
Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα των πορτοκαλιών.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την βανιλέτα και την άχνη να πήξουν, χωρίς να γίνουν σαντιγί.
Ανακατεύουμε απαλά με τη λιωμένη κουβερτούρα.
Μοιράζουμε σε ατομικά μπολ τη μους και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.