ΥΛΙΚΑ
1 ½ ΚΙΛΟ ΒΥΣΣΙΝΑ
1 ½ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΛΑ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ - ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. (ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΥΣΣΙΝΟ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΖΑΧΑΡΗ) ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΤΑ ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΑ.
1 ½ ΚΙΛΟ ΒΥΣΣΙΝΑ
1 ½ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΛΑ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ - ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. (ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΥΣΣΙΝΟ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΖΑΧΑΡΗ) ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΤΑ ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΑ.