Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κούπα μαργαρίνη light
4 αυγά
1 κουταλιά γλυκού baking powder
2 κούπες καστανή ζάχαρη
? κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
? κούπας φυσικός χυμός λεμόνι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C. Σε ένα μπολ αναμείξτε τα συστατικά της πρώτης παραγράφου και βάλτε το μείγμα σε μιά φόρμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετήστε τη φόρμα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε τη ζάχαρη, τη baking powder και αρχίστε να ρίχνετε το αλεύρι στο μείγμα σταδιακά σε 4 δόσεις για να μη σβολιάσει το μείγμα. Τέλος, ρίξτε το χυμό λεμονιού. Το δεύτερο αυτό μείγμα ρίξτε το πάνω από το κέικ που δημιουργήθηκε στη φόρμα κια επιστρέψτε τη φόρμα στο φούρνο για άλλα περίπου 30 λεπτά. Αφήστε τη φόρμα να κρυώσει και στη συνέχεια τεμαχίστε σε 20 επιμέρους bars
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κούπα μαργαρίνη light
4 αυγά
1 κουταλιά γλυκού baking powder
2 κούπες καστανή ζάχαρη
? κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
? κούπας φυσικός χυμός λεμόνι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C. Σε ένα μπολ αναμείξτε τα συστατικά της πρώτης παραγράφου και βάλτε το μείγμα σε μιά φόρμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετήστε τη φόρμα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε τη ζάχαρη, τη baking powder και αρχίστε να ρίχνετε το αλεύρι στο μείγμα σταδιακά σε 4 δόσεις για να μη σβολιάσει το μείγμα. Τέλος, ρίξτε το χυμό λεμονιού. Το δεύτερο αυτό μείγμα ρίξτε το πάνω από το κέικ που δημιουργήθηκε στη φόρμα κια επιστρέψτε τη φόρμα στο φούρνο για άλλα περίπου 30 λεπτά. Αφήστε τη φόρμα να κρυώσει και στη συνέχεια τεμαχίστε σε 20 επιμέρους bars