Areti
VIP μέλος
Υλικά
125 γρ. βούτυρο
250 γρ. μέλι θυμαρίσιο
2 αυγά
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Βουτυρόκρεμα
Χτυπαμε στο μίξερ 200 γρ. βούτυρο με 50 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ και τα χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψουν. Ακολούθως, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμα. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Με ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε πάνω σε λαδόκολλα τα μπισκοτάκια μας. Μόλις τελειώσει το μείγμα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12 μόλις λεπτά.
Με τη βουτυρόκρεμα κολλαμε τα μπισκότα ανά δύο.