Υλικά
2 κούπες λευκή σοκολάτα
1 ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ
2/3 κούπας ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το γάλα και τη βανίλια. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά, μακριά από τη φωτιά. Σε ένα ταψί απλώνουμε καλά μια πλαστική μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Το στρώνουμε να είναι παντού ομοιόμορφο. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες ή μέχρι να σφίξει. Το κόβουμε σε τετραγωνάκια και το σερβίρουμε.