χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά για 4 άτομα
υλικα
500 γραμμάρια φιογκάκι
1 φιλέτο σολομού κομμένο σε μικρούς κύβους
1 σφηνάκι λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
50 γραμμάρια φρέσκια κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια philadelphia
2 κουταλιές κουκουνάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μικρές κουταλιές μπρικ
εκτελεση
σε μία κατσαρόλα με άφθονο βραστό νερό βράζετε τα φιογκάκια για 7 λεπτά.
τα σουρώνετε και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε τους κύβους του φρέσκου σολομού με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
σβήνετε με το σφηνάκι λευκού κρασιού και προσθέτετε τα βρασμένα φιογκάκια.
σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνετε το philadelphia με την κρέμα και προσθέτετε τον άνηθο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
σερβίρετε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζετε με κουκουνάρι.