Υλικά (για 4 άτο?α)
3 πατάτες ?έτριες κο??ένες σε πολύ λεπτές φέτες
4 φιλέτα σολο?ού
10 κορυφές ?πρόκολου
6 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκο??ένο
αλάτι, πιπέρι
χυ?ό και ξύσ?α ενός λε?ονιού
Ετοι?ασία
1. Κόβετε τέσσερα ?εγάλα κο??άτια λαδόκολλα και στο κέντρο της καθε?ιάς στρώνετε δύο σειρές ?ε πατάτες και από πάνω ακου?πάτε ένα φιλέτο σολο?ού. Τριγύρω σκορπάτε ?ερικές κορυφές από ?πρόκολο.
2. Περιχύνετε κάθε «πακετάκι» ?ε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αρτύζετε ?ε λίγο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το χυ?ό και το ξύσ?α του λε?ονιού.
3. Κλείνετε τα «πακετάκια» καλά, τα αραδιάζετε σε ένα ταψί στο οποίο έχετε ρίξει ελάχιστο νερό και ψήνετε στους 180 βαθ?ούς για 30-35 λεπτά.