Πλένετε καλά το φρούτο σας
Κόβετε τo φρούτο στη μέση
Στίβετε προσεκτικά τα δύο ?μισά? χωρίς να ?ζουλήξετε? πολύ το εξωτερικό του (αν έχετε ηλεκτρικό στύφτη ακόμα καλύτερα)
Καθαρίζετε καλά ότι έχει περισσέψει με ένα κουτάλι
Ετοιμάζετε το ζελέ σας σύμφωνα με τις οδηγίες
Γεμίζετε τα μισά πορτοκάλια/λεμόνια/λάιμ σας
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσουν καλά
Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε!
Μια δροσιστική ιδέα που μπορεί να γίνει και πιο ενήλικη, αν προσθέσετε στο ζελέ σας αλκοόλ! Αυτό βέβαια με προσοχή, μην τα σερβίρετε σε πάρτι με πιτσιρίκια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
(για να μην σας κουνηθούν και χυθεί το υγρό ζελέ, μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε ένα ταψάκι για muffins και cupcakes)