Υλικά:
200γρ φέτα βαρελίσια
1 φέτα ντομάτας
2 ροδέλες πιπεριά πράσινη
2κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1κ.τ.γ ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Στρώνουμε στη λαδόκολλα τη φέτα, την πιπεριά και τη ρίγανη, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τυλίγουμε. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
200γρ φέτα βαρελίσια
1 φέτα ντομάτας
2 ροδέλες πιπεριά πράσινη
2κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1κ.τ.γ ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Στρώνουμε στη λαδόκολλα τη φέτα, την πιπεριά και τη ρίγανη, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τυλίγουμε. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.