Είκοσι λεπτά πριν αρχίσουμε να φτιάχνομε τη μους, βάζουμε στο ψυγείο την κρέμα γάλακτος, το μπολ και το χτυπητήρι. Έτσι, όταν τα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος θα δέσει πιο εύκολα σε σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το μίξερ και προσθέτουμε σιγά-σιγά το χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Ανακατεύουμε απαλά απαλά τη σαντιγί με την κρέμα και σερβίρουμε σε μπολ. Πασπαλίζουμε με λίγο ξύσμα και βάζουμε τη μους στο ψυγείο για να κρυώσει.