Areti
VIP μέλος
Υλικά
2 αβγά
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κ.σ. λάδι, λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
Εκτέλεση
Αφού χτυπήσουμε καλά τα αβγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Ανακατεύουμε για λίγο το μείγμα μας και το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια, βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης σε αντικολλητικό τηγάνι και περιμένουμε μέχρι να ψηθεί από κάτω. Μόλις αυτό συμβεί, τη γυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Ακολούθως, τη βγάζουμε από το τηγάνι και συνεχίζουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία, βάζοντας νέα ποσότητα ζύμης κάθε φορά, μέχρι να αδειάσει το μπολ μας.