Υλικά
2 φλ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
5 κλωναράκια φρ. δυόσμο
5 κλωναράκια φρ. άνηθο
5 κλωναράκια φρ. μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γλ. κόκκους πιπέρι
1 αποστειρωμένο μπουκάλι
Πλένουμε τα μυρωδικά και τα στεγνώνουμε καλά. Τα δένουμε σε μπουκετάκι και τα βάζουμε σε μπουκάλι με φαρδύ στόμιο. Προσθέτουμε ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδου και τα πιπέρια. Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε καλά το μπουκάλι και φυλάμε το λάδι σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες.
Στη συνέχεια το σουρώνουμε γιατί αυτά τα μυρωδικά είναι ευαίσθητα και θα χαλάσουν.
Για ένα μπουκαλάκι ελαιόλαδο