200 γρ Σοκολάτα άσπρη κουβερτούρα
80 γρ Βούτυρο
100 γρ γάλα
5 κ σ ινδοκαρυδο καβουρντισμένο
200 γρ μαύρη κουβερτούρα
80 γρ βούτυρο
100 γρ γάλα
150 γρ αλεσμένα φουντούκια
1. Λειώνω σε μπεν μαρι την άσπρη κουβερτούρα και προσθέτω όλα τα υλικά, μετά αφήνω να κρυώσει λίγο και τα χτυπώ με το μίξερ.
2. Μετά κάνω με τα ίδια τα υλικά με μαύρη κουβερτούρα ακριβώς έτσι όπως και στην άσπρη, ρίχνω και τα αλεσμένα φουντούκια και τα χτυπώ πάλι με το μίξερ
3. Αφήνω να κρυώσουν και τα βάζω σε βάζο εναλλάξ η μια κρέμα επάνω στην άλλη και με ένα πιρούνι τα ανακατεύω λίγο
4.Διατηρείται στο ψυγειο
80 γρ Βούτυρο
100 γρ γάλα
5 κ σ ινδοκαρυδο καβουρντισμένο
200 γρ μαύρη κουβερτούρα
80 γρ βούτυρο
100 γρ γάλα
150 γρ αλεσμένα φουντούκια
1. Λειώνω σε μπεν μαρι την άσπρη κουβερτούρα και προσθέτω όλα τα υλικά, μετά αφήνω να κρυώσει λίγο και τα χτυπώ με το μίξερ.
2. Μετά κάνω με τα ίδια τα υλικά με μαύρη κουβερτούρα ακριβώς έτσι όπως και στην άσπρη, ρίχνω και τα αλεσμένα φουντούκια και τα χτυπώ πάλι με το μίξερ
3. Αφήνω να κρυώσουν και τα βάζω σε βάζο εναλλάξ η μια κρέμα επάνω στην άλλη και με ένα πιρούνι τα ανακατεύω λίγο
4.Διατηρείται στο ψυγειο