Χαλβάς σιμιγδαλένιος με ινδοκάρυδο
Υλικά
500 γρ. χοντρό σιμιγδάλι
150 γρ. ινδοκάρυδο
1 βανίλια
8 ποτήρια νερό
1 κιλό ζάχαρη
250 γρ.βιτάμ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα βράζουμε για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τη βανίλια και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Πασπαλίζουμε ένα ταψάκι με το μισό ινδοκάρυδο, ρίχνουμε και στρώνουμε το χαλβά και απο πάνω πασπάλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.
Υλικά
500 γρ. χοντρό σιμιγδάλι
150 γρ. ινδοκάρυδο
1 βανίλια
8 ποτήρια νερό
1 κιλό ζάχαρη
250 γρ.βιτάμ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα βράζουμε για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τη βανίλια και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Πασπαλίζουμε ένα ταψάκι με το μισό ινδοκάρυδο, ρίχνουμε και στρώνουμε το χαλβά και απο πάνω πασπάλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.