Ηξερα οτι 8α δημιουργηθει αυτο το site απο τον administration και εκανα την εγγραφη μου αμεσως γιατι ημουν βεβαιη οτι εδω μεσα θα μπορω να βρω πολυ ενδιαφεροντα θεματα χρησιμα εκπαιδευτικα ψυχαγωγικα και πολλα αλλα. Και οντως ετσι ειναι. Ευχαριστω λοιπον τον administration που μου εδοσε την ευκαιρια αυτη και ευχομαι καθε επιτυχια.
Και εγω γνωριζω τον δημιουργο της σελιδας
Δεν ηξερα οτι εφτιαξε την σελιδα γιατι ειχαμε καιρο να μιλησουμε.
Ξερω οτι εχει τις γνωσεις και το μερακι να ασχοληθει και με τα προβληματα που εχουν με τους
υπολογιστες τους οι επισκεπτες οπως εχουμε κανει παρεα στο παρελθον.
Φιλε εχουμε περασει τα απιστευτα βραδια στο syzhtiseis PC room ...
Και χαρηκα πολυ που εφτιαξες μια σελιδα για να μπορεσουμε να πουμε μια φορα αυτα που λεγαμε 100 ;-Ρ
Ανδρεα δεν ειναι κομπλιμεντα αυτα που γραφουμε. Ειναι γεγονος οτι οι φιλοτιμες προσπαθειες σου εχουν αποδοσει. Και εμεις πρεπει να σου πουμε ευχαριστω.
Ευχαριστώ Ανδρέα για τις ολονύχτιες βραδιές που περάσαμε μαζί με όλη την παρέα τις συζητήσεις που κάναμε τον ζήλο σου και το μεράκι σου για τα pc.
Καλή επιτυχία!!!
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον Jonny για τα καλά του λόγια και να προσθέσω πως εσύ είσαι ο πρώτος που ίδρυσες δωμάτιο στο παλ για PC και εγώ με την σειρά μου το συνέχισα.
Ψάχνοντας κάτι στο google το αποτέλεσμα με οδήγησε εδώ και από τότε σε τακτά χρονικά διαστήματα μπαίνω και ενημερώνομαι μιας και τα θέματα είναι ενδιαφέροντα.
Εγω ηθελα να γινω μελος σε μια κοινωτητα και εψαξα σε μηχανη αναζητησης και σας βρηκα...
Αφου ειδα το βασικο θεμα της σελιδας, μου φανηκε ενδιαφερον και εκανα εγγραφη!
Γεια σας, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για βελτιώσεις στον ήχο του υπολογιστή μου εντόπισα το http://www.techne.gr διάβασα μερικά άρθρα που μου άρεσαν!!! και αποφάσισα να έρθω και εγώ στην κοινότητά σας.