Areti
VIP μέλος
Υλικά
3 φλ. τσ. αλεύρι
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
½ φλ. τσ. κεφαλοτύρι τριμμένο
3 φλ. τσ. βούτυρο
1 φλ. τσ. γάλα
Εκτέλεση
Αρχικά, ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνουμε ελαφρά να ενωθούν. Ρίχνουμε το τυρί και το γάλα, ανακατεύοντας καλά για να γίνει η ζύμη μας μαλακή.
Εν συνεχεία, ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους περίπου 1 εκατοστού. Το κόβουμε με φορμάκια διάφορα ή, αν δεν έχουμε, χρησιμοποιούμε ένα ποτήρι του κρασιού.
Τέλος, τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ελαφρώς βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 15 λεπτά.