Areti
VIP μέλος
Αλμυρά κουλουράκια (πανεύκολα!)
Υλικά:
* 1 κόκκινη φαρίνα
* 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
* 2 αυγά+1 αυγό για το άλειμμα
* 2 φλυτζ. τσαγιού τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας
* 6 φέτες ζαμπόν κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια(προαιρετικά)
* 1 κρασοπότηρο καλαμποκέλαιο
* Αμύγδαλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
* Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη.
* Πλάθουμε σε μπαλίτσες τα κουλουράκια και τα πατάμε λίγο.
* Αν θέλουμε, καρφώνουμε και 1 ολόκληρο αμύγδαλο στη μέση.
* Αλείφουμε τα κουλουράκια μας με λίγο αυγό.
* Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20' σε καλά λαδωμένο ταψί.
Υλικά:
* 1 κόκκινη φαρίνα
* 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
* 2 αυγά+1 αυγό για το άλειμμα
* 2 φλυτζ. τσαγιού τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας
* 6 φέτες ζαμπόν κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια(προαιρετικά)
* 1 κρασοπότηρο καλαμποκέλαιο
* Αμύγδαλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
* Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη.
* Πλάθουμε σε μπαλίτσες τα κουλουράκια και τα πατάμε λίγο.
* Αν θέλουμε, καρφώνουμε και 1 ολόκληρο αμύγδαλο στη μέση.
* Αλείφουμε τα κουλουράκια μας με λίγο αυγό.
* Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20' σε καλά λαδωμένο ταψί.