Ροή

Αλευρόπιτα

gavraki

Active member
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
2,820
Βαθμολογία
0
Points
36
Location
Rhodos
Συστατικά

* 2 ποτήρια αλεύρι
* 2 αυγά
* 1 ποτήρι νερό
* 1 ποτήρι γάλα
* 2 κ.σ. μαργαρίνη
* 200 γρ. τυρί φέτα
* λίγο αλάτι



Οδηγίες

1. Ανάβουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ρίχνουμε στο ταψί της κουζίνας τις δύο κουταλιές μαργαρίνη και το τοποθετούμε στο φούρνο να λιώσει.
2. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το γάλα, το νερό, τα αυγά το αλάτι και φτιάχνουμε τον χυλό. Μόλις λιώσει το βιτάμ, το απλώνουμε σε όλο το ταψί και ρίχνουμε τον χυλό.
3. Τρίβουμε το τυρί πάνω στο χυλό και ψηνούμε 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε ένα σφηνάκι ούζο στον χυλό για άρωμα.
 
Top Bottom