Μπορώ να επεξεργαστώ ή να διαγράψω τις δημοσιεύσεις μου;

Αν έχετε εγγραφεί στο vBulletin.gr και έχετε συνδεθεί, είστε σε θέση να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας (παρόλο που οι διαχειριστές μπορεί να μην έχουν ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή). Η δυνατότητα σας να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας μπορεί να είναι χρονικά περιορισμένη, (10΄) αναλόγως του τρόπου με τον οποίο οι διαχειριστές έχουν «στήσει» το forum.

Για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας κάνετε κλικ στο κουμπάκι "Επεξεργασία" Edit της συγκεκριμένης δημοσίευσής σας. Αν η δημοσίευσή σας ήταν η πρώτη του θέματος, τότε διαγράφοντας της μπορεί να διαγράψετε ολόκληρο το θέμα.

Μόλις ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας, θα εμφανιστεί μια σημείωση που θα ενημερώνει τους υπόλοιπους χρήστες ότι έχετε επεξεργαστεί την δημοσίευσή σας.

Αν η μέρα και ο χρόνος επεξεργασίας εμφανίζεται ως σύνδεσμος (link) μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω σ? αυτόν για να δείτε τις διαφορές μεταξύ της αρχικής και της επεξεργασμένης έκδοσης, ή μεταξύ των επεξεργασμένων εκδόσεων αν έχουν υπάρξει πολλαπλές απ? αυτές.

Μπορούν άλλοι να επεξεργαστούν τις δημοσιεύσεις μου;

Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές μπορούν επίσης να επεξεργαστούν τα μηνύματά σας. Αν το κάνουν, μπορεί να μην εμφανίζεται σημείωμα που να ενημερώνει τους άλλους χρήστες ότι η δημοσίευση επεξεργάστηκε.

Για ποιο λόγο υπάρχει ο παραπάνω περιορισμός και να μην μπορώ να διορθώσω το μήνυμά μου όποτε θέλω;

Ο περιορισμός αυτός είναι απαραίτητος, προκειμένου να προστατεύσουμε την δομή του φόρουμ και την λειτουργικότητά του. Αν ο καθένας άλλαζε το νόημα των μηνυμάτων του οποιαδήποτε στιγμή, τότε τα θέματα δεν θα είχαν λογική συνοχή και θα ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούσαν να εξαχθούν χρήσιμες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση το φόρουμ σας παρέχει όλους τους μηχανισμούς ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω επεξεργασία των μηνυμάτων.

πηγη: vbulletin.gr