Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and.jpg 
Εμφανίσεις:	454 
Μέγεθος:	29.8 KB 
ID:	29571

Χάρη σε ένα νέο μητρικό εργαλείο Android, τώρα μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα το τηλέφωνό σας και (στη χειρότερη περίπτωση) προβαίνει σε απομακρυσμένη διαγραφή στα δεδομένα. Διαβάστε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο τηλέφωνό σας.


Γιατί θέλω να το κάνω αυτό;

Είτε είστε ακριβώς επιρρεπείς για να χάσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι ή είτε ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων, εάν το τηλέφωνό σας πραγματικά κλαπεί, δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για να παρακάμψετε την ενεργοποίηση των χαρακτηριστικών ασφαλείας που είναι διαθέσιμα μέσω του Android Device Manager. Είναι δωρεάν, δεν έχει σχεδόν καμία επιβάρυνση, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση για να εντοπίσετε τη συσκευή σας / ή να προβείτε σε απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων από οποιονδήποτε υπολογιστή, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google.
Ακόμα κι αν νομίζετε ότι ποτέ δεν θα το χρειαστείτε, παίρνει τόσο μικρή προσπάθεια για να το ενεργοποιήσετε και θα ήταν εντελώς ανόητο να μην το πράξετε.


Τι χρειάζομαι;

Για να ακολουθήσετε αυτό το οδηγό θα χρειαστείτε τα ακόλουθα πράγματα:

1 συσκευή Android να τρέχει Android OS 2.2+
1 λογαριασμό Google

Σημείωση: Αν και το Android Manager συσκευή έχει στη διάθεση της Google στους χρήστες λογαριασμό των επιχειρήσεων για κάποιο χρονικό διάστημα, η Google ξεκίνησε σε καταναλωτές / τυπικούς λογαριασμούς στις αρχές Αυγούστου, 2013. Αν η Διαχείριση Συσκευών Android δεν είναι στο Android κινητό σας τηλέφωνο ακόμα, ελέγξτε ξανά για να δείτε εάν έχετε λάβει την ενημέρωση.

Ενεργοποίηση Διαχείριση Συσκευών Android

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and1.png 
Εμφανίσεις:	422 
Μέγεθος:	43.8 KB 
ID:	29570

Από προεπιλογή η Διαχείριση Συσκευών Android λειτουργία είναι απενεργοποιημένη. Για να την ενεργοποιήσετε μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> διαχειριστές συσκευής. Αυτό το μενού θα είναι διαθέσιμο σε όλους, ακόμα και αν δεν είναι ενημερωμένο το τηλέφωνό σας. Εάν το τηλέφωνό σας έχει λάβει την ενημερωμένη έκδοση, θα δείτε την ακόλουθη καταχώρηση στο μενού διαχειριστές συσκευής:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and2.png 
Εμφανίσεις:	437 
Μέγεθος:	37.8 KB 
ID:	29569

Προχωρήστε και ελέγξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Android Device Manager. Θα σας ζητηθεί με την ακόλουθη οθόνη ασφαλείας:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and3.png 
Εμφανίσεις:	416 
Μέγεθος:	170.2 KB 
ID:	29572

Κανονικά το είδος στις σαρωτικές εξουσίες θα ήταν μια κόκκινη σημαία, αλλά στην περίπτωση της συγκεκριμένης εφαρμογής το χρησιμοποιούμε για να μας επιτρέψει την απομακρυσμένη διαγραφή και την αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας. Προχωρήστε και κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.

Σημείωση: Μπορεί να απαιτηθεί σε χρήστες με προηγούμενες εκδόσεις του Android OS να ελέγξετε ατομικά το "Remotely locate this device" και "Allow remote factory reset" πριν από την αποδοχή των αλλαγών:.

Όταν έχει ενεργοποιηθεί το Android το Device Manager, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας.


Διαχείριση του τηλεφώνου σας μέσω της Διαχείριση Συσκευών Πύλη Διαδικτύου

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and4.png 
Εμφανίσεις:	447 
Μέγεθος:	148.6 KB 
ID:	29568

Αφού έχετε δημιουργήσει το Android Device Manager στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείρισή του από το Android δικτυακή πύλη Διαχείριση συσκευών, διατίθενται στη διεύθυνση: https://www.google.com/android/devicemanager. Την πρώτη φορά που αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία θα πρέπει να αποδεχθείτε μια συμφωνία για να επιτρέψετε το Android Device Manager να χρησιμοποιεί τα δεδομένα τοποθεσίας σας.

Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή σας από το αναπτυσσόμενο μενού στη γωνία και να εκτελέσει ένα από τα τρία καθήκοντα.
Πρώτον, τη χρήση GPS/Wi-Fi location δεδομένα από το τηλέφωνο, μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνο. Αυτό το χαρακτηριστικό εξαρτάται από τα πρόσφατα δεδομένα GPS, και αν η λειτουργία GPS/τοποθεσία έχει απενεργοποιηθεί στο τηλέφωνο για ένα χρονικό διάστημα (για παράδειγμα, αρκετές ημέρες), αυτό απλά θα αναφέρει ότι η θέση δεν είναι διαθέσιμη.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and5.png 
Εμφανίσεις:	422 
Μέγεθος:	24.7 KB 
ID:	29567

Δεύτερον, μπορείτε να τηλεφωνήσετε τη συσκευή για να εντοπίσετε αν είναι σε απόσταση ακοής. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας έχει το κουδούνι απενεργοποιημένο ή ρυθμισμένο σε δόνηση θα μεταβεί στο προεπιλεγμένο ήχο κλήσης στο 100% του όγκου. Αυτό είναι το πιο πρακτικό χαρακτηριστικό του Android Device Manager, πολλοί άνθρωποι δεν ασχολούνται συστηματικά με την κλοπή της συσκευής, αλλά πολλοί από εμάς είμαστε ένοχοι για τη χαμένη συσκευή μας.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	and6.png 
Εμφανίσεις:	427 
Μέγεθος:	21.9 KB 
ID:	29566

Τέλος, μπορείτε να καθαρίσετε απομακρυσμένα τη συσκευή σας. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί ένα εργοστασιακό καθάρισμα στη συσκευή. Το τμήμα της προειδοποίησης "Εμείς μπορεί να μην είμαστε σε θέση να διαγράψουμε το περιεχόμενο της κάρτας SD στη συσκευή σας" είναι λίγο διαφορετικά. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης έχει οριστεί ως / sdcard και θα σβηστεί. Αφαιρούμενες κάρτες μνήμης SD μπορεί να καθαριστούν, ανάλογα με την έκδοση υλικού / OS. Η επιχειρηματική έκδοση του Android Device Manager έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία καθαρισμού -SD-κάρτας, η οποία εάν δεν έχει ήδη αναπτυχθεί στην έκδοση των καταναλωτών του Android Device Manager πιθανό να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον.