Για σου greek_diehard δεν τα πάω καλά με τα περιφερειακά όμως νομίζω πως μπορείς. Η είσοδος που έχει από πίσω πρέπει να είναι θήρα com δοκίμασε να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου με ένα καλώδιο com και πεσμου λεπτομέρειες.
Υπάρχουν πολύ τρόποι να πείτε ευχαριστώ.!!!
Ένας από αυτούς είναι να κάνετε εγγραφεί στην νέα κοινωνική ιστοσελίδα μας… HellasCosmos
Aπο πισω εχει μια vga 15pin αρσενικο οποτε κουμπωνει θηλυκο το ιδιο πανω,δεν εχω βρει καποιο καλωδιο στο ebay να το συνδεσω στο pc
Ok Δικό μου λάθος μου φάνηκε για θύρα com. Εφόσον είναι VGA κοίτα εδώ 15 Pin SVGA VGA Female to Female αν είναι αυτό που ψάχνεις.
Τελευταία επεξεργασία από RC_Andreas; 11-04-2014 στις 09:08 AM
Ένας από αυτούς είναι να κάνετε εγγραφεί στην νέα κοινωνική ιστοσελίδα μας… HellasCosmos
και μετα πως θα το συνδεσω στον υπολογιστη ξερεις?και αν το συνδεσω θα το αναγνωρισει σαν sub?thanx για τη βοηθεια!
συγνωμη φιλε μου αλλα δε καταλαβαινω,τι χρειαζομαι δηλαδη ενα καλωδιο απ'την μια να ειναι θυληκο vga και απ'την αλλη να βγαζει τρια καρφακια??
Και από τις δύο πλευρές με καρφάκια.. Ξέχνα το VGA.
μα κοιτα τη φωτογραφια,στο sub που θα τα βαλω τα καρφακια αφου η μονη εξοδος που εχει για να συνδεθει με κατι ειναι η vga
Σελιδοδείκτες